Vaata ekslusiivset galeriid Oti uue lavaülikonna esitlusest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul esitles Ott Lepland oma eritellimusel valminud Eurovisiooni lavaülikonda.

 Tegemist on spetsiaalselt Ott Leplandile disainitud ja tema mõõtude järgi õmmeldud Baltmani eritellimusülikonnaga, kus artist ise valis kanga, istuvuse ja kõik muud olulised detailid koos Baltmani peadisainer Antonio ja stilist Gerly Tinniga.

Baltmani peadisainer Antonio sõnul on ülikond tehtud Marzotto firma luksuslikust villa-mohäärisegusest kangast, mis on seljas väga mugav ja hingav. Kõik see on väga oluline Aserbaidžaani pealinna Bakuu ja lavaprožektorite kuumuses. Kehasse töödeldud ülikond on õmmeldud spetsiaalselt Oti mõõtude järgi ning pintsakule on sisse tikitud tema nimi. Isikupärase vestiga komplekt on ühtviisi šikk ja artistlik.

Lisaks lavaülikonnale varustab Baltman Ott Leplandi ka muude Eurovisioonil vajalike esindusrõivastega. Marvi Vallaste valib rõivad koost stilist Gerly Tinniga Baltika Kvartali Moetänavalt.

Klikka galeriid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles