Marvi Vallaste salatseb Eurovisiooni lava-show teemadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland tervitas Eesti ajakirjanike vahendusel Eesti rahvast ning sõitis Euroopa lauluvõistluse tänavusse toimumispaika Bakuusse.
Ott Lepland tervitas Eesti ajakirjanike vahendusel Eesti rahvast ning sõitis Euroopa lauluvõistluse tänavusse toimumispaika Bakuusse. Foto: Jelena Rudi

Ott Leplandi lavapartner Marvi Vallaste ütles salakavalalt intervjuus Elu24-le, et seda, milline saab olema loo «Kuula» telepilt ja lava-show, selle kohta enne tähtsat õhtut neiult midagi ei kuule.

«Ma ei karda midagi, mis siin karta on. Suurl lava võib-olla tõesti teeb kõhus imeliku tunde, aga tegelikult pole põhust karta. Hirmule tuleb vastu hakata,» on noor ja kogenud lauljatar juba kõigi esinemisnippidega kursis.

Kas noored on vahepeal laval ka mingeid muutusi teinud, selle kohta Vallaste infot ei avaldanud: «Seda saab näha siis, kui 24. mai on käes.»

Vaata Reporter.ee videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles