Ott Lepland: Eurovisioonile lähen taas siis, kui mul on veel tugevam lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland Eurovsiooni teises poolfinaalis
Ott Lepland Eurovsiooni teises poolfinaalis Foto: SCANPIX

Eestile Eurovisioonilt laupäeval kuuenda koha toonud Ott Leplandi sõnul pürgib ta sellele lauluvõistlusele uuesti siis, kui tunneb, et tal on veel tugevam lugu kui «Kuula».

Lepland rääkis ETV saates «Ringvaade», et algul poolfinaali konkurentide nimekirja vaadates tundus edasipääs talle utoopiana, sest seal olid Eestiga koos ka endise Jugoslaavia riigid, kes traditsiooniliselt meile punkte ei anna, vahendab ERR.ee.

«Samas teisalt tundus see ka väga loogiline, kuskil sügaval sisimas olin selles kindel, aga samas ei tahtnud liiga palju loota, peamine on ikka hästi esineda,» ütles ta ja lisas, et pärast edasipääsu langes tal kivi südamelt.

Praegu ei osanud Lepland veel öelda, millal teda võiks uuesti eurolaulule pürgimas näha. «Ilmselt siis, kui tunnen, et mul on veel tugevam lugu kui «Kuula». Võib-olla siis,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles