Põhja-Tallinna võistluslugu on kõlanud enne 1. septembrit?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinn esitles Rock Café's oma uut albumit.
Põhja-Tallinn esitles Rock Café's oma uut albumit. Foto: Jelena Rudi

ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normeti edastusel diskvalifitseeritaks Eesti Laulu konkursilt võistluslugu ka juhul kui seda on avalikult esitatud enne 1. septembrit. Teisisõnu - pole oluline kas selle audiofail on avaldatud reglemendikohaselt või mitte.

See tähendab - kui praegu kõnealune Põhja-Tallinna lugu «Meil on aega veel» on kõlanud mõnel avalikul üritusel enne nimetatud kuupäeva, tuleb konkursi meeskonnal heita võistlustulest välja järjekordne pala.

Elu24 lugejad on tähelepanu juhtinud tõigale, et Põhja-Tallinn astus võistluslooga üles 17.-18.augustil Elvas toimunud Eesti HipHop Festivalil.

Siit üleskutse lugejatele - kes viibisid Elvas ning kelle kõrvu kostus Põhja-Tallinna Eesti Laul 2013 võistluslugu «Meil on aega veel» - andke märku!

Põhja-Tallinna liikme Jaanus Saksi sõnul polevat vihjed aga tõesed. «See lugu ei ole enne 1. septembrit kusagil avalikult kõlanud,» ütles Saks Elu24-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles