Elina Born: staarisaade oli algus ja Eesti Laul on jätk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finaali läbimäng
«Eesti otsib superstaari» finaali läbimäng Foto: Jelena Rudi

«Eesti otsib superstaari» viiendas hooajas teiseks jäänud Elina Born jagas Elu24-ga muljed vahetult pärast finaalsaadet.

Kas sul on kahju, et ei võitnud?

Tegelikult mul ei ole kahju. Mul on hea meel Rasmuse üle ja mul on hea meel enda üle, et jõudsin oma kodu suurest toast Nokia kontserdimajja. Ma ei kaotanud mitte midagi, ma võitsin. Ma ei saanud seda esikohta, selle sai Rasmus -järelikult oli temas midagi rohkemat. Ma tõesti olen õnnelik ta üle.

Me kuulsime, et sul on ukse taga juba mingi pakkumine, mida Rasmusel enne ei olnud.

Pakkumine? Võibolla oli see, et Rasmusel oli kogu aeg oma bänd. Rasmusel olid juba varnast võtta oma lood, mis on muidugi väga tore ja ma väga kadestan teda. Õnneks juhtus minul niimoodi, et mind leidsid kaks täiesti suurepärast meest, Fred Krieger ja Stig Rästa, kellega ma loodan tulevikus tööd teha. Mul on nii hea meel, et ma ei jää kuskile toppama. Juba praegu on leidnud mind sellised inimesed, kes teavad, mida nad teevad ja kes armastavad muusikat sama palju kui mina. Meil on nüüd Eesti Laul, kus me Rasmusega jälle võistleme. Seal jätkub kõik edasi. Superstaarisaade oli algus ja Eesti Laul on jätk sellele. Ma loodan, et ma jõuan kaugele ja saavutan selle, mida ma olen tahtnud saavutada.

Millest sa unistad? Kas tahad jõuda Eestist välja?

Tegelikult ei ole see minu jaoks üldse oluline, kas ma jõuan Eestist välja. Mulle on oluline see, et teen seda, mida ma tahan, ja teen seda nii, et olen sajaprotsendiliselt rahul sellega.

Millal plaati on oodata?

Ei oska öelda. Aga singel tuleb juba sel nädalal.

Kui tõsiselt sa oma kooliõpingutesse suhtud?

Nüüd, pärast vaheaega, võtan tõsisemalt kui seni. Minu kindel plaan on lõpetada gümnaasium ja mitte jätta seda venima. Siis tahan ära teha autojuhiloa ära, mis on mul juba aasta aega tegemisel, ja siis lähen ülikooli.

Mida õppima?

Ma ei tea veel. Aga mind kisub natuke filosoofia või psühholoogia poole. Tahaks midagi sügavat ja inimese mõttemaailma läbinägevat... Ma ei ole seda endale veel lahti mõtestanud.

Kas plaanid teha ka eestikeelset muusikat?

Eesti keeles meeldib mulle laulda ainult isamaalisi laule. Teised eestikeelsed laulud mulle väga peale ei lähe.

Keda sa tänada tahaksid?

Tahan tänada ema, isa, vendasid, sõpru ja koolikaaslasi. Tahan tänada Kadri Koppelit, sest tema on igapäevaselt minu kahe viimase kuu elutegevusega kursis olnud ja ta on mulle südamesse kasvanud. Tahan tänada kõiki finaliste, saatemeeskonda, saatejuhte, absoluutselt kõiki-kõiki!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles