Põhja-Tallinna närv ei pidanud negatiivsete kommentaaride valangule vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinn - plaadiesitlus Rock Cafe`s
Põhja-Tallinn - plaadiesitlus Rock Cafe`s Foto: Põhja-Tallinn

«Mannetu, nõme, rikkusite hea laulu ära, te ei oskagi laulda,...

Selliseid vihaseid kommentaare sadas eile Põhja-Tallinna Facebooki kodulehele peale ETV hommikusaates Terevisioon nähtud Eesti Laulu uue versiooni näitamist.

A: Palun vahetage need neiud välja, rikkusite hea laulu ära!

Raigo:  Jube!!!

Erks: Eurolaulule palun kindlasti kaasata lapsed ! Mitte need neli mõttetut neidu, sest tulemus ei ole, mis algselt.

V.A.: Kui juba sarnase asjaga välja tulla, siis võiksite siit mõned «nipid» üle võtta - ERITI koori osas!

Aivar: Kui nad nende nn kommendaarides nimetatud lammastega edasi tahavad saada, siis küll Eurovisioonile ei saa. Kaotate suurema osa vbl. lausa pooled häältest. Võtke siis koorist sealt neli  esimese rea lauljat ja oleks korras. Või laske ekraanilt koori taga suurelt , aga nii on laul oma jõu kaotanud. Samas on ka lastelt nende lugu ära nagu võetud. Selle uue mõttetu variandi eest jääb küll enamus toetust ära, laul on rikutud!

 Muks: Tänane terevisioonis nähtu oli jube! Mitte natuke, aga ikka väga palju!

Viks: Kui refrääni ei laula süütud armsad lapsehääled, on «Kas meil on aega veel» palju kehvem. Ärge neid Eurovisioonil ära jätke!

Eeero: Mehed, nüüd astusite küll täiega ämbrisse! Paljastasite, kui nõrk ja mannetu on teie esitus ilma toetava ja armsa lastekoorita. Täielik fail! Piinlik! Peate veel laulmist õppima!

Põhja-Tallinna närv ei pidanud negatiivsete kommentaaride valangule vastu ja vastas järgmiselt:

Oleme saanud palju pahaseid kirju-kommentaare seoses eilse esinemisega Terevisioonis. Küll ei meeldi ühele, küll ei meeldi teisele.

Peaksime omalt poolt ära selgitama paari asja, et mitte anda alust igasugustele kuulujuttudele ja muudele spekulatsioonidele:

1. Olime hommikul toored ja eelneval õhtul esimest korda sellises koosseisus maha istunud. Terevisiooni esinemised loositi ERRi poolt. See on tõenäoliselt meie enda süü, et varem ei alustanud, aga salvestuseni on veel tükk maad aega ja selleks ajaks on vigade parandus tehtud. Kivi ka helirežissööri kapsaaeda, kes lauljatevahelist balanssi paika ei seadnud.

2. Eesti Laulule EI SAA KAASATA LAPSI. Vanusepiirang on 16 ning lavalolijate arv on maksimaalselt 6. Avaldame omalt poolt väikese saladuse - ka stuudios oli lapsi vaid 6. Lisaks on reglemendis kirjas, et vokaal peab kostuma kõik otse, niisiis ei saa me kuidagi lastekoori kaasata.

Ehk siis... palun ärge rutake igasugustesse järeldustesse. Me oleme käinud eelmisel aastal esinemas erinevates Eestimaa paikades ja tahame alati edastada teieni maksimaalset kvaliteeti. Kõik, mida teil on vaja teada, saate teada meie käest.

Tuska valmistab see, et meie "fännid" kirjutavad õelaid asju Facebooki seinale. Tekitab hulga küsimusi.

Sellegipoolest aitäh kõigile teistele heade soovituste eest. Eks oleme ka üht-teist arvesse võtnud ja garanteerime, et 23. veebruaril näete televisioonis juba vägevat lõpp-produktsiooni.

Kuula ja vaata lugu uuesti!

SEE ON TÕESTI JUBE!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles