Miks vahetas Põhja-Tallinn kooritüdrukud Maia vastu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Põhja-Tallinn räppar Wild Disease ehk Jaanus Saks ja vokalist Maia Vahtramäe.
Ansambli Põhja-Tallinn räppar Wild Disease ehk Jaanus Saks ja vokalist Maia Vahtramäe. Foto: Laura Oks / Postimees

Põhja-Tallinn ninamees Jaanus Saks selgitas, miks otsustati Eesti Laulul võistlevas palas «Meil on aega veel» viimati kasutatud kooritüdrukud vahetada ikkagi bändikaaslase Maia Vahtramäe vastu.

«Me lihtsalt mõtlesime, et tahaksime seda asja teha ikka terve bändiga, muidu oleks kuidagi tühi tunne jäänud, kui bändi ei oleks. Koos on ikka mõnusam olla - me saame üksteisele toetuda ja oleme oma pundiga ikkagi harjunud ka,» rääkis Saks Õhtulehele, et fännide pahameel polnud põhjuseks, miks kooritüdrukud välja vahetati.

Teatavasti laulab originaalversioonis refrääni Aegviidu lastekoor, kuid kuna Eurovisioonil ei tohi laval olla üle kuue inimese ega alla 16-aastaseid, esitlesid nad ETV saates «Terevisioon» laulu uut versiooni, kus astus lastekoori asemel lavale neli ETV kontsertkoori tüdrukut. Hiljem avaldati kolmas versioon, kus laulab refrääni Maia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles