Anisa Vänikver: olen valmis Eestit Eurovisioonil esindama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV salvestas Eesti Laulu poolfinaalide otsesaadetes kõlavate võistluslugude videopildid. Anisa Vänikver.
ETV salvestas Eesti Laulu poolfinaalide otsesaadetes kõlavate võistluslugude videopildid. Anisa Vänikver. Foto: Jelena Rudi

Saates «Eesti otsib superstaari» kümne finalisti hulka jõudnud kaunis lauljatar Anisa Vänikver osaleb lauluga «The Missing Thing» konkursil Eesti Laul 2013. Buduaar küsis Anisa käest, keda ta võistlusel enda suurimateks konkurentideks peab ning kas ta on võidu puhul valmis Eestit Eurovisioonil esindama.

Kõikidest Eesti Laul 2013 võistluslaulude hulgast tõi Anisa esile kolm oma lemmikut.

«Tegelikult on kindlaid lemmikuid päris raske valida, aga kui valida kedagi, kellel oleks soojad suhted minu muusikamaitsega, siis need ilmselt oleks Tenfold Rabbit, Kõrsikud ja Flank.»

Seda, kas Anisa tõepoolest oleks võidu puhul valmis Eestit Eurovisioonil esindama, kaunitar sajaprotsendiliselt öelda ei julge. «Ma arvan, et enamik lauljaid oleks selleks sisimas valmis, aga ega kindlalt ei võigi teada, kuni see hetk käes ei ole. Mulle isiklikult meeldib mõelda, et minu vastus kalduks siiski valmisoleku poole,» tunnistab Anisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles