Kuidas sulle meeldis Eesti Laul 2013 stuudio kujundus?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2013 esimene poolfinaal.
Eesti Laul 2013 esimene poolfinaal. Foto: Jelena Rudi

Laupäeval, 16. veebruaril selgusid ETV stuudios võistluse Eesti Laul 2013 esimesed viis finalisti.

Televaatajates tekitas siiski nurinat stuudio tagasihoidlik kujundus.

V.K.: Nii igavat ja mõttetut stuudiokujundust pole juba ammu näinud! Kas tõesti oli raha nii vähe eraldatud või ei jagunud kunstnikul lihtsalt fantaasiat või oskusi? Piinlik oli vaadata.

Merks: Vähe, et stuudio oli masendav, oli masendav ka saadet juhtinud Anu Välba, kes nägi välja nagu 70-aastane vanamutt. Mis korraldajatega juhtunud on, et hoog ja särts seekord puudusid? Isegi züriiliikmed istusid tõsiste nägudega nagu matustel. Nende riietusest rääkimata.

Ivo: Väga piinlik on vaadata sellist kokkuhoiupoliitikat. Eesti Laul on nii vaadatav saade ometigi, et selleks puhuks tuleks ikka tõsiselt vaeva näha. Mingid kiivrites vennad lihtsalt seisid jalad harkis...

Eva: Kõik oli kole! Saatejuhi riietus, kohtunike riietus, stuudiost ei viitsi rääkidagi. See mõjus ilmselt ka publikut, sest inimesed seisid nagu lehmad aedikus, emotsioonideta lehmad veel takkapihta. Tõesti oli kole! Võtke palun midagi ette enne teist poolfinaali!!!!

Mikk: Enam koledamaks minna ei saa!

Vkis: Mis see siis oli!? Istusin teleka ette sõud vaatama, aga sain mingit mõttetut saasta! Riigi raha raiskamine! Tühi stuudio oleks ka parem olnud! Välba asemel oleks võinud kasvõi Reikop olla.

Pirts: Stuudio stuudioks, aga see hääl, kuskilt ei tea kust, mis Välbaga vahepeal kahekõnet pidas oli veel õudsem! Mage kokkuhoid!

Muna: Mina ei saanud ka naljadest aru. Mingi Ott Leplandi sonimine, see oli nii lapsik ja ülse polnud naljakas. Kes neet sketsid küll põlve otsas kokku kirjutas!? Mageeeee!!! Kiivritega mootorratturitest stuudios seismas, ei saanud ka sotti. Piinlik ETV!

Mida arvad sina ETV Eesti Laul 2013 stuudio kujundusest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles