Kuidas sulle meeldis Anu Välba riietus?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2013 esimene poolfinaal. Teele Viira & Co
Nendega teeb intervjuud saatejuht Anu Välba
Eesti Laul 2013 esimene poolfinaal. Teele Viira & Co Nendega teeb intervjuud saatejuht Anu Välba Foto: Jelena Rudi

Laupäeval, 16. veebruaril selgusid ETV stuudios võistluse Eesti Laul 2013 esimesed viis finalisti.

Televaatajates tekitasid siiski nurinat stuudio tagasihoidlik kujundus ja saatejuht Anu Välba vanamoodne riietus. 

Siin noppeid lugejate-vaatajate kommentaaridest:

Merike: Miks Anu Välbale ei oldud stilisti palgatud? See nägi ikka suht rõve välja, mis tal seljas oli. Nagu 80ndad, aga väga maitsetud 80ndad, kui inimestel tõesti ponud raha ja võimalusi midagi paremat hanikida... või tegelikult oli raha, aga poodides polnud midagi osta ja tuli ise vanadest riietest midagi kokku klopsida. Kas Anu pidi tõesti enda riietega tulema nii olulist saadet juhtima?

Kaur: Ma pole nii koledat stiili ammu näinud. Maani memme seelik, vanaroosa pintsak ja kõike seda kroonisid jubedad kõrvarõngad, mis prillidega absoluutselt ei sobinud.

Moekunstnik: ETV hoiab raha kokku ja püüab ise kõik põlve otsas ära teha. Ilmselt pidigi Välba ise endale kostüümi hankima. Tal ei peagi maitset olema. Aga võiks võibolla siiski ikka olla, ise nii kaua juba tele töötanud ja peaks teadma, mis näeb teleekraanil kena välja ja mis mitte. Ühesõnaga tahaks öelda, et vaatepilt ajas tõesti külmavärinad peale.

Ulks: Kes sundis Anu Välbat neid maitsetuid kõrvarõngaid kandma?

Oehh: Küll oli paha vaadata Anu Välbat. Miks ta kotti oli topitud? Ta ei ole ju paks või koleda kehaga, et peaks seda varjama?

Muki: Anu Välbal on lühikesed ja tüsedad jalad, sellepärast varjabki ta neid pika seelikuga.

Tiia: Mis sa ajad! Ringvaates istub ju küll põlvini seelikuga?

V.K.: Ahh, see soen ja kostüüm ei sobinud üldse kokku. Selline julge poisipea vajaks väga stiilset ja hästiistuvat minimalistlikku kostüümi. Kõrvarõngad - õudus kuubis!!!!

Vaata pilte!

Mida arvad sina Anu Välba kostüümivalikust?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles