Teele Viira nägi välja nagu karvane gorilla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2013 esimene poolfinaal. Teele, Tuuli, ULA.
Eesti Laul 2013 esimene poolfinaal. Teele, Tuuli, ULA. Foto: Jelena Rudi

Laupäeval, 16. veebruaril selgusid ETV stuudios võistluse Eesti Laul 2013 esimesed viis finalisti.

Televaatajates tekitasid siiski nurinat stuudio tagasihoidlik kujundus ja saatejuht Anu Välba vanamoodne riietus. Vastakaid emotsioone tekitasid vaatajates ka esinejate kostüümid.

Noor lauljatar Elina Born astus lavale tumelillas pikas seelikus ja kehavõlusid siivsalt katvas mustas pluusikeses, mis oli paljude tema fännide jaoks suur pettumus.

Õnneks polnud kõik staarid nii tagasihoidlikud. Laulja Rolf Roosalu oli pittu tulnud titeroosades pükstes ja kelmikas särgikeses. Ka soenguga oli mees tublisti vaeva näinud need kenasti ära lokitades.

Pisut liiga tagasihoidlikuks jäi aga kelmikas lauljatar Marilyn Jurman, kes oli jalga tõmmanud lühikesed teksapüksid ja üll lihtsa musta pluusikese. Saapakesed olid efektsed, kuid ei torganud esinemise ajal kahjuks eriti silma.

Elu24 lugejate arvates kandis õhtu maitsekaimat kleiti Superstaari-Rosanna. Tema üll oli liivakrva moekunstnik Karolin Kuusiku looming.

Lugejate-vaatajate arvates olid kõige maitsetumad kostüümid aga Teele Viiral ja tema bändikaaslastel:

Mai: Miks need karvased varrukad? Tüdrukud näevad välja nagu ahvid, nagu õudsad gorillad. Miks tuleb ennast alati koledamaks tuunida?

Veiks: Päris jube! Teele kas mõtlesid ise kostüümid välja? Näete välja nagu koopaelanikud.

Pai: Väga üle pakutud. Need karvased varrukad olid eriti võikad.

Vorstike: Kus on stilisti silmad? Teele sa näed välja nagu nukitsamees. Hirmu ajad nahka.

Vaata pilte!

Mida sina arvad nendest kostüümidest?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles