Teele Viira: hoidsin Rosannale täiega pöialt…

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosanna Lints
Rosanna Lints Foto: Jelena Rudi

Teele, Tuuli ja ULA, kes esinesid laupäevasel Eesti Laulul edukalt oma looga «Ring the alarm» ning pääsesid edasi finaali, pidid tiimisiseselt oma üht liiget Teele Viirat meeleheitlikult rahustama. Teele kartis nimelt, et ei pääse edasi finaali.

«Ma ikka kartsin väga palju. Teised pidid mind siin üles upitama, et ma ei muretseks nii palju, sest et teadupärast mitte miski pole ette määratud ja ma ei olnud kindel, et saame edasi. Aga nüüd, kus ma olen saanud kindla sõna…,» žestikuleerib Teele rõõmutunnet, mis ei lasegi tal lauset lõpetada.

«Kui ma juba ainuüksi žürii poolt sain edasipääsu, ma olin nii õnnelik. Mingitki tunnustust saada sinuga samas muusikamaailmas töötavatelt inimestelt on väga väga tähtis.»

Erinevate ennustuste kohaselt peeti üheks soosikuks ka Rosannat, kes muuseas on Teelega väga hea sõbranna. «Ma hoidsin Rosannale täiega pöialt. Minu jaoks oligi see kõige parem lugu, tema esitus oli super. Lugu iseenesest oli ka väga eurovisioonilik. Ma ei teagi, mille taha see jäi…»

Esinemisjärjekorra maagiasse Teele väga ei usu. «Ma arvan, et kui sa teed asju korralikult ja hästi, siis ükskõik kus sa positsioneerid, jääd sa alati meelde.»

Finaaliks plaanib Teele oma tiimiga poole rohkem harjutada, et show oleks veel «korrapärasem ja kõvem». «Arvan, et toome sisse ka mõned üllatused ja kuna lava on mitu korda suurem, siis seal saab ju niimoodi ringi hüpata ja karata, et vähe pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles