Ihupaljastaja Teele Viira end laval alasti ei tunne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV salvestas Eesti Laulu poolfinaalide otsesaadetes kõlavate võistluslugude videopildid. Teele Viira.
ETV salvestas Eesti Laulu poolfinaalide otsesaadetes kõlavate võistluslugude videopildid. Teele Viira. Foto: Jelena Rudi

«Minus ei tekita see riietus üldse tunnet, et ma nüüd näitan endast liiga palju. Tegelikult ongi ju ainult minu üks käsi paljas. Rohkem polegi paljast ihu näha!» naerab Teele Viira enda ja Tuuli Ranna Eesti Laulu väljakutsuvatest lavakostüümidest rääkides, vahendab Õhtuleht.

Lauljatar lükkab ümber ka kahtlused, et on lava peal sukkadeta - nimelt kannavad neidised tantsusukkpüksi, mis loovad palja naha efekti.

«See oligi point, et justkui tundub, nagu oleks katmata, aga tegelikult ei ole,» selgitab Teele, kes ei tunne end tänavusel Eesti Laulul rohkem alasti kui mullu läbipaistva ülaosaga, mille alt rinnahoidja üleni läbi kumas.

Teele sõnul saavad nad end tantsides mugavalt tunda, sest siivutu paljastuse ohtu pole ning lisab: «See oligi meie jaoks põhiline, et kõik jääks maitsekaks ja et ei juhtuks mingit apsakat, kui me vahepeal äkilisemaid liigutusi ja kükke teeme.»

Vaata videot! Mida arvad sina - kas paljastavad end neidised liiga palju?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles