Helen Adamson pole Eesti Lauluks veel valmis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Butterfly Lounge

Helen Adamson tunnistab, et tegelikult ta siiski tänavu saatis Eesti Laulule ballaadi «Sinuga koos», kuid kahjuks ei valitud seda 20 parima hulka, kirjutab Õhtuleht.



«Mõtlesime viisi autori Ardiga, et miks ka mitte. Kui lugu pääseb 20 parima hulka, on suurepärane, kui ei, siis ei ole me midagi kaotanud. Kuna lugu edasi ei saanud, siis ilmselt polnud tegemist konkursi jaoks sobiva looga,» räägib Helen, kinnitades, et tema jaoks on see laul ikka sama oluline nagu enne.

Loo saatmine võistlusele oli esialgu laulu viisi autori Ardi Kaljuvee soov, sest Helen polnud enda sõnul kindel, kas ta on veel millekski selliseks valmis nagu Eesti Laulu konkurss.

Adamson lubab, et üritab ka tulevikus Eesti Laulust osa võtta. Kuigi üha enam usutakse, et Eurovisioonil tagab edu pigem show, siis lauljatar on kindel, et inimesed tahavad võistlusel kuulda ka ballaade, vihjates mullusele eurolaulule  «Kuula».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles