Euroveteran Rolf Roosalu enam Eesti Laulule ei naase

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Jelena Rudi

Eesti Laulu veteraniks kutsutud Rolf Roosalu kinnitab Õhtulehele antud intervjuus, et tema osaleb võistlusel artistina viimast korda: «Ma olen mõelnud, et see lugu on ilus hetk sellest asjast paus teha. Võib-olla kirjutan kellelegi teisele loo, mõnele heale lauljale, näiteks Rosannale, kui ta veel tahab minuga koostööd teha (esimeses poolfinaalis astus Rosanna üles Rolfi kirjutatud looga «Follow Me»), aga ise ma kindlasti järgmisel aastal ei osale. Äkki olen hoopis žüriis,» naerab ta.

Rolf nägi pärast poolfinaali intervjuusid andes välja üsna ehmunud ja oli üpris raske aru saada, mis tunded teda valdavad.

«Mul on selline natuke arusaamatu tunne,» muigas ta ning lisas, et tuli poolfinaalile ootustevabalt, kuna Rosannal ei läinud nii hästi, kui Rolf oli eeldanud.  

«Mulle pole vist veel see kohale jõudnud, aga väga hea tunne on,»lisab ta ja tunnistab, et poleks oodanud, et rahvas teda finaali hääletab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles