Eesti Laulu finaalis teevad nalja Mait Malmsten ja Jan Uuspõld

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu finaalis teevad nalja Mait Malmsten ja Jan Uuspõld.
Eesti Laulu finaalis teevad nalja Mait Malmsten ja Jan Uuspõld. Foto: Rene Vilbre / ERR

Kodumaise laulukonkursi Eesti Laul 2013 finaalis pakutakse televaatajale lisaks muusikale ka teravat nalja. Traditsioonilistes vaheklippides kõdistavad vaataja huumorisoont Mait Malmsten ja Jan Uuspõld, kes uurivad, mida erinevate rahvuste esindajad eestlastest arvavad.

ETV meelelahutustoimetuse juhataja Mart Normeti sõnul on sketšide tekstide autoriks Andrus Kivirähk, kelle looming on paljus keskendunud just Eestile ja eestlastele.

«Vaheklippide pealkirjaks on «Welcome to Estonia ehk mida nad meist arvavad» ning neist saame teada, mis mulje jätab Eesti ja eestlane näiteks venelasele, soomlasele või grusiinile,» lisas Normet.

Klippide salvestamist nimetas Mait Malmsten parajaks väljakutseks ja ta ootab põnevusega, kuidas televaatajad need vastu võtavad. «Mulle pakkus suurt huvi, mismoodi nende teemade ja klippidega hakkama saame ning saab näha, kuidas vaatajad nendega hakkama saavad,» kommenteeris näitleja.

Jan Uuspõld tunnistas, et ülimalt tore oli teha üle hulga aja taas isiklikku lemmikvormi ehk lühisketše. «Eriti rõõmustav oli see, et sain neid luua koos Maiduga, kellega oleme küll suured sõbrad, kuid pole midagi sellist varem koos teinud,» lisas Uuspõld.

Klippide režissöör on Rene Vilbre, operaator Kristjan-Jaak Nuudi, stilist Anu Lensment, kunstnik Eva-Maria Gramakovski, grimeerijad Maarja Sild ja Küllikki Pert.

Humoorikad vaheklipid jõuavad vaatajateni Eesti Laulu finaalis, mis toimub 2. märtsil Nokia Kontserdimajas. Sündmusest teeb otseülekande ETV.

Sündmuse kohta leiab rohkem infot kodulehelt ja Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles