Kõrsikud: kõige erilisem kooslus on Winny Puhh

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu finaali proov
Kõrsikud
Eesti Laulu finaali proov Kõrsikud Foto: Jelena Rudi

Kõrsikud koosseisus laulvad Pehk, Päss ja Bonzo on ühisel meelel, et Eesti Laul on Eesti muusikamaastikule väga vajalik.

Oma esinemisega jäid Kõrsikud väga rahule. «Mida me väga teistmoodi oleksimegi saanud teha. Kõik läks täpselt nii nagu oli plaanitud ja tegime ilusti ära,» nendib Bonzo.

Bonzo avaldab kahetsust, et poolfinaalidest ei pääsenud finaali nii mõnigi artist, keda ta oleks lootnud näha endaga koos võistlemas. «Erilise tähelepanu alla tahaksin seada Eesti Laulu garderoobikaaslasi Winny Puhhi,» ütleb Bonzo, kes märgib, et meiecundimeeste juures polegi vaja midagi eraldi välja tuua vaid neid lihtsalt vaadata - neis on see kõik olemas.

Eurovisioonile mineku võimalust Kõrsikud kaalunud ei ole ja usuvad pigem, et seda ei juhtu. «Kui juhtub, ega midagi,» on Kõrsikud ka selleks valmis.

Eesti Laulu kontseptsiooni hindavad mehed kõrgelt ja ütlevad tunnustavalt, et Eestile on sellist laulukonkurssi väga tarvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles