Grete Paia: olen valmis Eestit Eurovisioonil esindama

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu finaali proov
Grete Paia
Eesti Laulu finaali proov Grete Paia Foto: Jelena Rudi

Grete Paia, kes on täielik uustulnuk Eesti muusikamaastikul, peab ise tunnustusest viimast arvesse võttes eriliselt lugu. Grete lugu «Päästke noored hinged» on üsna mitmelgi korral üheks favoriidiks peetud.

«Ise ma ennustusi ei jälgi ja neisse väga ei usu,» kommenteerib Grete, kuid on õnnelik, et on uue artistina sellise tunnustuse osaliseks saanud. Grete tunneb, et tahaks juba suuremale lavale esinema minna.

«Kui ma päris homme peaksin minema, siis ma poleks valmis. Aga kui mind valitaks, siis selle usalduse tänutäheks teeksin ma kõvasti tööd, et Eestit Eurovisioonil vääriliselt esindada,» ütleb Grete.

Tänavuse taseme kohta ütleb Grete, et see on väga tasavägine ja ta ei kujuta ettegi, kes võiks võita. «Tänavune aasta on kõige tugevam tase üldse, sest pole üht selget tegijat, kes teistest eristuks,» leiab ta.

Poolfinaalidest jäi Grete hingele kripeldama see, et Rosanna edasi ei pääsenud. «Tal oli väga hea laul, mul on temast tohutult kahju.»

Finaali isiklikuks lemmikuks peab Grete Winny Puhhi. «Nende show ja nad ise on ka nii toredad!»

Kui Grete peaks Winny Puhhiga superfinaalis vastamisi minema, oleks tal selle üle ainult hea meel. «See oleks minu arust ülikõva!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles