Birgit sõidab Eurovisiooni promoüritusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel
Birgit Õigemeel Foto: Viktor Burkivski

««Eurovision In Concert» on iga-aastane suurim Eurovisiooni-eelne promoüritus, kuhu saadetakse kutsed kõigile riikidele. Aastaid tagasi hakkasid seda korraldama suured Eurovisiooni fännid, aga nüüd on see väga suureks kasvanud,»  räägib Eestit tänavu Eurovisioonil esindav Birgit Õigemeel, kes juba laupäeval Amsterdami Eesti laulu tutvustama sõidab.

Birgit on esimene eestlane, kes sel üritusel osaleb, vahendab Õhtuleht.

«Terve päeva on pressikonverentsid, intervjuud, üritused, kohtumised fännidega ja õhtul kontsert, kus kõik laulud esitusele tulevad, küll väiksemas ja akustilisemas vormis,» selgitab Birgit, kes sõidab Hollandisse oma elukaaslase Indrek Sarrapiga.

Ta lisab: «Riik ei rahasta seda, aga me kirjutasime MTÜ Eesti Muusika Ekspordile taotluse ja uurisime, ehk oleks meil võimalus saada lennupiletite raha. See on väga kasulik üritus ja saimegi natuke toetust.»

Birgit astub 14. mail Eurovisiooni esimeses poolfinaalis lavale teisena. Ta usub, et tegu on hea stardipositsiooniga, kuna on võistluse alguses täis energiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles