Birgit geiportaalile: geid peaksid andma hääle mulle, kuna ootan poissi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel ERR-ile Malmö Arena pressikeskuses intervjuud andmas.
Birgit Õigemeel ERR-ile Malmö Arena pressikeskuses intervjuud andmas. Foto: Rivo Veski / Postimees

Birgit Õigemeel tegi Malmö Arena pressikeskuses intervjuu ERRiga, et see õhtuks «Ringvaate» vaatajateni jõuaks. Postimees tabas hetke ja «kuulas pealt», mida Birgit televaatajatele pajatas.

«Lapseootuse kohta on küsitud üpriski palju, selline 70-80 protsenti ajakirjanikke esitab selle küsimuse. Ma olen alati neile küsimustele positiivselt vastanud. Tundub, et see on teema, mis kõigile meeldib. Siin on ka palju inimesi, kes minu pärast muretsevad. Võin kindlalt öelda, et muretsemiseks pole põhjust. Ma tunnen ennast ääretult hästi ja mul on väga palju energiat ja usutavasti aitab see tunne mu esitusele hoopiski kaasa,» rääkis Birgit.

Kõige ootamatuma küsimuse peale, mida ajakirjanik Birgitilt Malmös viibimise ajal on uurinud, pidi lauljatar veidi järele mõtlema. «Arvatavasti oli see siis, kui üks geiportaal küsis, miks peaksid geid minu poolt hääletama,» märkis Birgit ja tunnistas, et sellele oli hetkeks tõesti raske vastata.

«Ma leidsin sellele tabava vastuse ja nad jäid sellega rahule,» kinnitas Birgit. «Seda on päris naljakas öelda, aga ma ütlesin seda ka neile, et vastus oli mõeldud naljaga. It’s a boy (see on poiss - toim.),» žestikuleeris Birgit oma kõhu suunas. «Neile see vastus väga meeldis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles