Poolfinaali eel hakkas Birgiti kõhubeebi liigutama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisioon 2013 I poolfinaali proov. Birgit Օigemeel.
Eurovisioon 2013 I poolfinaali proov. Birgit Օigemeel. Foto: SCANPIX

Birgit rääkis eileõhtusel kohtumisel pärast Eurovisiooni esimeses poolfinaalis edukat ülesastumist, et närvilisest perioodist on märku hakanud andma ka tema sündimata laps.

«Peab ütlema seda küll, et nüüd viimastel päevadel olen ma teda alles tundma hakanud. See on selline naljakas kokkusattumus, et just sellel hetkel, kui see tähtis päev hakkas lähenema, sattus ka just see aeg, kus tema hakkas liigutama või mida mina hakkasin tundma. Kes teab, võib-olla ka tema tunneb. Aga kõik on veel alles väga õrnas järgus,» rääkis Birgit eilsel Eesti pressiga kohtumisel.

Nime peale ei ole jõudnud Birgit veel mõelda. «Absoluutselt ei ole. Tegelikult saime me alles mõned päevad enne siiasõitu teada, et tulekul on poiss. Mõtlesime esiti, et hoiame seda saladuses, aga siis kusagil intervjuus lipsas see välja. Mõtlesin, et mis seal ikka…» kommenteeris Birgit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles