Henrik Normann hakkas Birgiti tossu jaoks raha koguma

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann hakkab Birgiti tossu jaoks raha korjama
Henrik Normann hakkab Birgiti tossu jaoks raha korjama Foto: elu24.ee

Eesti eurolugu «Et uus saaks alguse» lavashows on kasutusel tossuefekt, mis on seni maksma läinud 4370 eurot. Et ka finaal ja finaali läbimäng saaksid kaetud, tuleb sellele lisada täiendavad 2530 eurot.

ERRi meelelahutussaadete toimetuse juht Mart Normeti arvates on küll toss on olnud lavanumbri üks oluline komponent, kuid siiski mitte hädavajalik.

«Oleme mingis mõttes võidu kätte saanud ja nüüd on küsimus see, et kas tasub teha kulutusi ja kas see annab midagi juurde, kui seda ka finaalis kasutame,» arvas Normet.

Eesti delegatsiooni jaoks on küsimus see, kas tõmmata ühe asja võrra tagasi, kasutada tuult, mis ei maksa või tossu, mis maksab.

«Me ei taha muidugi finaalis lahjemat muljet jätta, kuid arusaadavalt summad on suured,» märgib kõhkleval seisukohal olev Normet.

Normeti lahja jutu peale ägestus aga show-mees Henrik Normann ning kutsus rahvast oma Facebooki lehel üles Birgiti tossu jaoks raha korjama

Normann: Lugesin täna, et ERRil pole raha, et Birgitile tossu osta???? Vaatasin just Ringvaadet ja oma imestuseks nägin, et Reikop lausa uppus tossu sisse! Lahe! Seega, kui on metseene, siis andke märku! Ostame Birgitle lõppvõistlusele tossu! Väidetavalt 2500 euri. Toetan ise sotaga!

Kes on asjaga päri, külastagu Normanni Facebooki lehte ja andku endast julgesti märku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles