Näitlejad, barrikaadidele! Avandi liitus Eurovisiooni tossutajate-armeega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika meelelahutusauhindade gala 2013. Parim seriaali meesnäitleja Märt Avandi
Kroonika meelelahutusauhindade gala 2013. Parim seriaali meesnäitleja Märt Avandi Foto: Viktor Burkivski

Kui eile lubas näitleja Henrik Normann, et panustab Birgiti tossutamisse, siis selgub, et selle pärast tunneb muret ka Märt Avandi, kes kirjutas Facebookis, et vajaduse korral tõttaks ta lauljatarile appi enda tugevate kopsude ja suitsupakiga.

Avandi kirjutas: «Mäletan olukorda filmi «Malev» võtetel, kus tossumasin läks tuksi ja me üritasime teha üht kaadrit nii, et kõik suitsetajad (ja ehk ka mõned ennastohverdavad mittesuitsetajad) tõmbavad ja puhuvad end oimetuks ja siis kohe hüütakse «läks» ja sünnib kunst. Elav tossumasin toimis (peaaegu) laitmatult. Ja mis põhiline, täitsa tasuta. Olin isegi lüli suures masinavärgis. Ja kõhklemata nüüdki valmis Malmös õla alla panema, madalstardis, antagu vaid käsklus.»

Täna selgub, et Birgitit saadab finaalsaates toss või mitte. Nimelt tekitas tossu maksumus suurt furoori, kui kuuldi, et selle eest peab lisaks välja käima 2530 eurot.

Ehk õnnestub paar Eesti näitlejat veel kokku ajada, et nad siis Malmösse tossutama saata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles