Filipp Kirkorov rikkus Eurovisiooni reegleid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filipp Kirkorov
Filipp Kirkorov Foto: Bobylev Sergey/ITAR-TASS

Vene poplaulja Filipp Kirkorov rikkus rämedalt Eurovisiooni reegleid: selgus, et Aserbaidžaani promonud Kirkorov oli samal ajal vene žürii üks liikmetest.

Vene telekanal Pervõi avalikustas vene žürii liikmed, kelleks olid helilooja Vladimir Matetski, lauluõpetaja Maria Kats ning lauljad Dima Bilan, Julia Savitševa ja Filipp Kirkorov, vahendab Õhtuleht.

Tekib küsimus, kuidas sai laulukonkursi eel meedias aserite lauljat Farid Mamedovit toetanud ning tema esinemiseks oma tantsijat pakkunud Kirkorov olla samal ajal žürii liige? Tegemist on ju Eurovisiooni reeglite tõsise rikkumisega.

Eurovisiooni pressikoordinaator Jarmo Siim ütles Heat.ru-le, et Venemaal on omad žüriiliikmed, kes ei tohi mitte mingil juhul olla võistlejatega seotud.

Kirkorov on ennegi selle veaga hakkama saanud - 2009. aastal toetas mees varjamatult Aleksandr Rybakki, mille tagajärjel sunniti ta žüriist lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles