Blogijad: Kreisiraadio võib võita?

Jarmo Siim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurolaul 2008. Kreisiraadio
Eurolaul 2008. Kreisiraadio Foto: Liis Treimann

Mitmed blogijad kiidavad Eesti selleaastast eurolugu ning ennustavad sellele isegi võitu.

World of Chig kirjutab, et lugu on küll halb, kuid see ei loe, sest see on ka väga kaasakiskuv. Samuti mainitakse samas blogis, et BBC kommentaator Terry Wogan on sellele ennustanud isegi võitu.

Piglet's Eurovision Blog arvab, et Eesti laul on üks seikluslikum sel aastal ning leiab selle olevat vastavuses «ideaalse hullumeelse euroloo kirjutamise reeglitega».

«Kummalisel kombel see töötab - laul ise on ärritavalt kaasakiskuv, mida on terve päeva jooksul raske peast välja saada ning kogu lugu on tehtud nii heatahtlikul viisil, et see lihtsalt peab meeldima,» kirjutab Eurovisionblog, mis peab laulu Eesti suurimaks finaalipääsuvõimaluseks üle mitme aasta.

Samas kahtleb blogija selles, kas ülejäänud Euroopa saab Kreisiraadio naljale pihta.

Eurovisiooni fänniklubid pole aga siiani andnud oma hääletusel Eestile ühtegi punkti ning ka kihlveokontor William Hill langetas Eesti võidutõenäosust 100:1-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles