Paadam: asi kipub liiga suureks

Jarmo Siim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Paadam eilsel Eesti pressikonverentsil.
Juhan Paadam eilsel Eesti pressikonverentsil. Foto: Jarmo Siim

Eesti Eurovisiooni delegatsiooni juht Juhan Paadami arvates hakkab lauluvõistlus muutuma liialt suureks, mis nõuab riikide esindustelt liialt suuri ressursse.

Probleem peitub tema kinnitusel selles, et kohalviibimise ning transpordi kulud on liiga suured, kuna võistluse ettevalmistus kestab 2 nädalat - seekord saabuti 10. mai öösel, kuid poolfinaal, millest Kreisiraadio osaleb, on alles 20. mail ning finaal 24. mail.



«Me ei saa ka siit võistluse reeglite järgi varem ära minna ja kui ka saaks, siis hotellid ei maksaks meile ülejäänud päevade eest raha tagasi,» rääkis ta Elu24.ee'le. «Ka lennufirmad ei lase broneerida kahte satsi pileteid.»



Ta lisas, et Eesti delegatsioon on tavaliselt üks väiksemaid, olles minimaalselt 9 liiget, mis võrreldes eelmise aasta Serbia 100-liikmelise delegatsiooniga on tilluke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles