Venemaa pani eurolaval kõik mängu

Jarmo Siim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dima Bilan tänases esimeses lavaproovis.
Dima Bilan tänases esimeses lavaproovis. Foto: Jarmo Siim

Venemaa esinduslaul «Believe'i» esitavad laval koos Dima Bilaniga ooperihääled, tuntud viiulimängija Edvin Marton ning iluuisutamise olümpiavõitja Jevgeni Pljušenko - seega on idanaaber mängu pannud kõik, mis võimalik.

Bilan esitab laulu väga emotsionaalselt, isegi veidi hirmutavalt emotsionaalselt, mille ajal Marton «võimleb» viiuliga kohati eriti aktiivselt, laskudes ka veidi naeruväärsusesse.

Laulu poole pealt alustab ka Pljušenko laval uisutamist ning Bilan ronib laval seisva torni otsa, taustaks on aga ooperihääled suurendades laulu dramaatilisust veelgi. 

Pressikonverentsil selgus, et Marton mängib laval Stradivari viiulil, millel mängis ilmselt läbi aegade tuntuim viiulimängija Nicolo Paganini.

Laul on kindlasti aga üks võitjakandidaate ning küsimus on vaid selles, mida teeb Venemaa järgmisel aastal, kui nad ka seekord võitu koju ei too.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles