Paadam: ära võib tulla, kuid mida vaataja arvab?

Jarmo Siim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Paadam
Juhan Paadam Foto: Liis Treimann.

Eesti delegatsiooni juhi Juhan Paadam ei ole kindel, et Eesti Eurovisioonist eemale jäämine vaatajatele meeldiks, kuid samas arvab ta siiski, et võistlus on liiga suureks läinud ning kahtlustab ka kokkuleppeid erinevate riikide vahel.

«Ma arvan, et mingeid kokkuleppeid tehakse kusagil, see paistis ka täna välja,», rääkis ta. «Nii kaua, kui sul ei ole fakti, siis ära kätega vehi.»

«Mäng on liiga suur ja liiga kallis, mis sellest saab, on lähiaastate asi,» kommenteeris ta Eurovisiooni tulevikku. «Ära võib tulla muidugi, iseasi on see, mida vaataja arvab.»

«Ei pea midagi tegema, kui vaadatakse,» ütles Paadam.

«Meil on üks reegel  ja seda Priit (Pajusaar - toim) teab väga hästi - kui me kirjutame hiti, siis see läbib igaljuhul kõikvõimalikud hääletused,» rääkis Paadam täna öösel.

«See on see laul, mis nende 43 hulgast kuidagi välja paistab, kuidagi esile tõuseb,» rääkis Paadam. «Mind huvitab see, mis laul see sellel aastal on, sest mina ei ole seda veel kuulnud, aga küll ta olemas on.»

«Peas prognoosisin selle situatsiooni, et nii juhtub,» kirjeldas ta oma mõtteid enne poolfinaali. «Me ei suuda ju välja mõelda hääletuskäitumist ja me ei tea ka seda, kuidason kõikvõimalike muude asjadega.»

«Suurenemisega oleme kaotanud oma kindlaid punktimaid,» arvas ta. «Samas ei ole mul millegi üle nutta, oleks meil sellelgi aastal superhitt nagu meil oli ühel päeval, siis nii juhtub.»

«Seda me ei tea kunagi, millega me põrume, millega mitte,» ütles Paadam. «Võtkem seda kui mängu ja kui saadet.»

«Minagi ei armasta kaotada nagu kõik teised inimesed,» rääkis ta. «Küsimusele, miks me jälle ei saanud, ei oska ma vastata, sest ma ei saa hääletada, see on miski, mida ma ei saa mõjutada.»

«Mulle meeldib see teatud huumor, mis seal on,» rääkis ta «Leto svetist». «Esitusega jäin ma rahule.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles