Elu24.ee ennustab: Eurovisiooni võidab Portugal või Ukraina

Jarmo Siim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMP05:  FINAALI PROOV    : BELGRAD, SERBIA, 23MAY08
Pildil on finaali proov. Pildil on Poola.
lt/Foto:LIIS TREIMANN
TLMP05: FINAALI PROOV : BELGRAD, SERBIA, 23MAY08 Pildil on finaali proov. Pildil on Poola. lt/Foto:LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Elu24.ee võtab tänaõhtuse Eurovisiooni eel ette tänamatu töö ning püüab ennustada Eurovisiooni võitjat.

Kõige tõenäosemaks võib pidada Portugali «Senhora Do Mar (Negras Águas)» võitu, kuna tegemist on finaalis olevate laulude seas eristuva lauluga, millele lisandub võimas ja veenev lavashow. See laul peaks korjama hääli eelkõige Lõuna-Euroopast, aga ka riikidest, kus slaavlastel on suur osakaal elanikkonnast.

Teiseks võimalikuks võitjaks on Ukraina, mille «Shady lady» Ani Loraki esituses on väga viimistletud ning tema etteaste on igati särav. Probleemiks võib olla vaid see, et sarnaseid võimsaid naislauljaid on sel aastal taaskord ka teisi.

Päris välja ei tohiks jätta ka Soomet, Poolat ja Venemaad, kellel kõigil on tugevad esitused ning eristuvad teistest lugudest.

Eesti Eurovisiooni fännide klubi OGAE Eesti president Martin Paberit pakub võitjateks samuti Ukrainat, aga ka Venemaad ja Poolat. «Neil on väga tugevad esitused lihtsalt,» põhjendas ta. «Täidavad hästi lava ja on telepildis head vaadata.»

Teised Eesti eurofännid pooldavad kõige enam Ukrainat, mille proovidele elati ka väga elavalt kaasa.

Tänane finaalkontset algab Eesti aja järgi kell 22.00 Beograd Arenalt, Belgradist ning hääletada saavad kõik osalevad riigid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles