Professionaalsed eurofännid ei armasta Eesti laulu! Seni ainsad punktid Bulgaarialt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014, esimese poolfinaali salvestus, Tanja Mihhailova
Eesti Laul 2014, esimese poolfinaali salvestus, Tanja Mihhailova Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eurovisiooni fännid jagavad taas punkte ning Tanja laul «Amazing» on kahjuks viimaste seas.

Viimase kuue aasta jooksul on veebisait esctoday.com koostöös OGAE Internationaliga toonud lugejate ette iga-aastase OGAE liikmete hääletuse.

Rahvusvahelisel Eurovisiooni lauluvõistluse fännklubil OGAE (Organisation générale des Amateurs de l'Eurovision)  on harud 38 Euroopa riigis ning lisaks OGAE Rest of the World, mis koondab ülejäänud riigid üle maailma.

Praeguseks on hääletanud kolmteist riiki, millest Eestile on punkte - kaks - andnud vaid Bulgaaria.

Esikolmik näeb hetkel välja selline:

Rootsi - 113 punkti

Austria - 81 punkti

Iisrael - 67 punkti

Kogu tabeliseisu saad näha SIIN.

OGAE Estonia andis 12 punkti Ungarile, millele järgnesid Soome, Iisrael, Holland, Rootsi, Kreeka, Armeenia, Norra, Hispaania ja Prantsusmaa.

Eelmisel aastal ennustas OGAE Eurovisiooni võitu Taanile. Birgit jäi mulluses tabelis 30. kohale - võistlusel pääses ta finaali ja sai 20. koha. Aasta varem ennustati kohta esikümnes Ott Leplandile, kes sai finaalis kuuenda koha. Getter Jaani laulu puhul pani aga OGAE puusse, ennustades sellele kohta esikümnes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles