Vaata ja võrdle! Kas Hispaania artist kopeerib Tanjat?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Amazing» – Tanja | Timo Vendt,
Tatjana Mihhailova
telefonihääletuse number 900 7009
Esitaja tõestas oma suurepärast vormi juba
TV 3 paroodiasaates. Tanjale on see juba kolmas kord Eurovisioonile pürgida. Europopiliku loo ja näosaatest õpitud trikkidega on ta laval täiesti omas elemendis ning jääb vaid vaataja otsustada, kas kindla peale minek on lauljatari tugevus või hoopis nõrkus.
«Amazing» – Tanja | Timo Vendt, Tatjana Mihhailova telefonihääletuse number 900 7009 Esitaja tõestas oma suurepärast vormi juba TV 3 paroodiasaates. Tanjale on see juba kolmas kord Eurovisioonile pürgida. Europopiliku loo ja näosaatest õpitud trikkidega on ta laval täiesti omas elemendis ning jääb vaid vaataja otsustada, kas kindla peale minek on lauljatari tugevus või hoopis nõrkus. Foto: Karli Saul / Arno Saar / Õhtuleht

Tanja Mihhailova fännide blogi on Eurovisioni lauluvõistluse raames tõstatanud üles küsimuse, et ega meie esindajat hoopiski ei kopeerita.

Eurofänn kirjutab Tanja fänniblogis, et vaatas esimest korda Hispaania artisti Ruth Lorenzo videot loole «Dancing In The Rain» ning mõistab, miks Tanja lugu on saanud Hispaania suunast nii palju kriitikat - nimelt on kahe loo koreograafia tantsija ja laulja vahel väga sarnased.

Kui siiani on Tanja loo koreograafiat võrreldud Pinki ning Loreeni esitusega, siis paistab olevat suur sarnasus ka Ruth Lorenzo tantsuga.

Fänn arutleb, et kui Tanja Eesti Laulu esimeses poolfinaalis 14. veebruaril oma loo koreograafiat laiale ilmale tutvustas, siis Lorenzo astus lavale 22. veebruaril.

Hispaania show's saab Lorenzot näha üldse laval ainult pianisti ja taustalauljatega ning tantsijast pole lõhnagi.

Fänn küsib, et kui foorumites kritiseeritakse Tanja tantsu, siis miks pole keegi pööranud tähelepanu Hispaania artistile.

Tanja kommenteeris Hispaania laulu ka ETV saates «Ringvaade», kus artistil oli loole ainult positiivseid sõnu ja tunnistas, et ka tema koreograafia on väga hea ning tõesti natukene sarnane loo «Amazing» tantsule.

Vaata ja võrdle videosid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles