Galerii ja video! Tanja muljetavaldav ja veatu teine lavaproov

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna sai lõõgastunud ja heas meeleolus Tanja suurel eurolaval Kopenhaagenis teha oma teise lavaproovi, mis möödus igati muljetavaldavalt.

Kui Tanja käest küsiti, et kas ta on ka koreograafias ja esinemises midagi muutnud, siis vastas Eestit esindav lauljatar, et mõningaid pisiasju, mis on tingitud ohtratest kaameratest.

«Neid on lihtsalt nii palju,» kostis lauljatar, kes tantsib hiiglasuurel eurolaval hoopis teistes oludes kui siin Eestis.

Eurovisioni veebileht vahendab, et inimeste jaoks on endiselt imekspandav, kuidas Tanja suudab nii ideaalselt samal ajal tantsida ja laulda.

«See võttis üle kahe kuu harjutamist, et oleks võimalik seda korralikult esitada, see on palju tööd,» selgitas lauljatar.

Teine proov oli muljetavaldav ja veatu. Kuigi tuli ette ka väikest tehnilist viperdust (teises kostüümis Tanjal kukkus mikrofoni saatja maha), siis lauljatari esinemine tõi fännide ja pressi poolt siiski suure aplausi ja kaasaelamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles