Tanja Mihhailova: küll läheb kõik nii, nagu peab minema ja andke meile positiivset energiat

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esindaja Tanja kandis Eurovisiooni pidulikul vastuvõtul disainer Kristiina Viirpalu imekaunist käsitööna valminud haute couture kleiti
Eesti esindaja Tanja kandis Eurovisiooni pidulikul vastuvõtul disainer Kristiina Viirpalu imekaunist käsitööna valminud haute couture kleiti Foto: Anatoli Ein, Sande Hesterman (EBU); Andres Putting (EBU)

Eestit Eurovisioonil esindav lauljatar Tanja Mihhailova katsub enne tänast lauluvõistlust mitte väga pabistada ja annab laval endast loomulikult parima. Täna kell 22 algavas poolfinaalis astub Tanja üles kolmandana. Postimehe ja Elu24 vahendusel saab võistlust kommenteerida SIIN. Loe, mida tunneb Tanja enne tänast finaali!

Mille pärast te täna õhtul kõige rohkem pabistate?

Loodan lihtsalt, et kõik läheb nii, nagu tahame. Tants on ju väga raske. Aga pabistada ei taha me tegelikult üldse. Küll läheb kõik nii, nagu peab minema. Üritame teha parimat!

Mis on seni Eurovisioonil kõige enam hämmastanud või üllatanud?

(Paus.) Sellist üht ja ainust asja on raske välja tuua. Mind on hämmastanud režissööride ja operaatorite vaheline koostöö, nendevahelise töö väga täpne ajastus. Olen kuulnud, et siin toimib kaameratel ainulaadne süsteem, mis on etteprogrammeeritav ning jätab eksimusteks väga vähe ruumi.

See oli tore, kui pärast esimest proovi tahtsime mõningaid asju muuta ning siis teiseks prooviks kohale tulles olime lausa hämmingus, kui hästi oli meie soovidega arvestatud – kõik nägi tõesti väga-väga ilus välja. Kõik oli täpselt nii, nagu tahtsime.

Mida ütlete täna õhtuks eesti rahvale?

Hoidke pöialt ja andke meile positiivset energiat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles