Indrek Vaheoja paljastas enda soosikud Eesti Laulu konkursil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalne Eesti Laulu kommentaator Indrek Vaheoja
Skandaalne Eesti Laulu kommentaator Indrek Vaheoja Foto: ERR

Saatejuht Indrek Vaheoja paljastas Raadio 2 hommikuprogrammis, milline on tema lemmiklugu seni avalikuks tulnud Eesti Laulu võistluspaladest, vahendab Menu.

«Ühtegi superlemmikut mul ei ole sellel aastal, aga mul on üks lugu, mis mulle meeldib rohkem kui teised. See on Elephants From Neptune'i «Unriddle Me». Nende lugu olen ma ka varem kuulnud. See jättis kõige värskema mulje,» tunnistas Vaheoja.

Suurfavoriidiks peab Vaheoja Karl-Erik Taukari võistluspala «Päev korraga». «See kindlasti saab finaali, kas ka täiesti lõppu, seda ei tea,» ütles saatejuht.

Põneva uue artistina tõi Vaheoja välja Demie, kelle laul «Kuum» koostöös Janice'iga konkursi poolfinaali pääses. «Sellel on potentsiaali kõvasti, küsimus on selles, kuidas ära lauldakse. See on oluline sellel võistlusel, laulma peab ikkagi live'is. Lugu ise oli käre,» arvas Vaheoja.

Mees lisas, et edasipääsejate seas oli ka tema jaoks arusaamatuid lugusid. «Aga ei maksa unustada, et Eesti Laulu võistluses on väga tähtis osa sellel, kuidas artist laval välja näeb ja selle kõik välja mängib,» ütles Vaheoja, kelle sõnul võib üllatada näiteks Airi Vipulkumar Kansar oma lauluga «Saatuse laul».

Eesti Laul 2015 esimene poolfinaal toimub 7. veebruaril, teine poolfinaal 14. veebruaril. Poolfinaalidest edasi pääsenud kümme parimat astuvad 21. veebruaril Eesti Laul 2014 finaalis Nordea kontserdimaja lavale.

Kuula ja vaata Vaheoja lemmikuid!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles