Maia Vahtramäe Eesti Laulul: ma esinen tegelikult päris tihti, lihtsalt mitte avalikult

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2015 on täies hoos ning esimese poolfinaali lood salvestatud, Elu24 ajas juttu lauljatariga Maia Vahtramäe ning loo «Üle vesihalli taeva» autoriga Olav Osolin, kelle meelestatus oli loomulikult väga hea.

Foto: Erlend Štaub

"Kohtusime Olaviga pärast näosaate salvestust "Me armastame Eestit" salvestusel ja ta ütles, et ta on hakanud lugusid kirjutama ja ma ütlesin, et ma tahaks midagi teha ja Olav lubas mulle ühe rokkloo kirjutada, aga lõpuks valisin välja loo "Üle vesihalli taeva"," rääkis lauljatar Maia Vahtramäe Elu24le.

"Rokklugu on täitsa olemas, mine tea äkki saab ka veel linti," lisas Olav.

Pikema koostöö mõttes paar veel midagi ei luba ja eks näis, mis aeg näitab. "Oleme huvitavas seisus ja räägime ainult ühest laulust koguaeg, selle ühe laulu ümber kõik tiirleb ja veel ei ole arutanud, mis saab edasi," rääkis Olav.

Maiat ei ole suurem avalikus tihti laval näinud, aga selgub, et lauljatar ei ole lavalt lahkunudki: "Laval olla on nagu ikka, ma esinen tegelikult päris tihti, lihtsalt mitte avalikult. Mul on alati hea meel laval olla, ma tunnen end hästi."

Kuidas on aga lugu konkurentidele kaasa elamisega? "Mina hoian pöialt kõikidele teises poolfinaalis olevatele lugudele, loodan, et neil läheb hästi," rääkis Osolin.

"Lugu kirjutades ma mõtlesin selle peale, et kust ma saan lauljatari, kes laulaks mõnusa tummise häälega ja Maia laulab seda ideaalselt," lisas Osolin, et Maial väga kätt hoida ei olegi vaja.

Maia rääkis, et tal on väga hea tunne, kui on keegi, kellele toetuda ja tal natukene on vaja ka käe hoidmist: "Ma arvan, et mul oleks natukene keerulisem, kui Olav, kui loo autor minu kõrval ei oleks.

Vaata videost, miks arvavad Maia ja Olav, et nende lugu peaks võitma Eesti Laulu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles