Bluestockingule Eesti Laulul laulmise harjutamiseks palju aega ei jäänud: panustame kostüümidele

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Konkursil Eesti Laul 2015 esimeses poolfinaalis üles astuv värske ansambel Bluestocking rääkis pärast proove põgusalt juttu ka Elu24ga ning avaldas, millele laval enim panustatakse.

«Eesti Laulule ja üldse Eurovisioonile olen lugusid saatnud päris pikalt, kuskil 18 või 19 korda, aga heliloojana,» tunnistas bändi solist ja laulukirjutaja Maria Soikonen, et lauljana pole ta varem konkursilt osa võtnud.

Tänavu saatis Maria ainult ühe loo ja enda esituses ning lauljanna sõnul üllatavalt sai lugu edasi. «Panime bändi kokku ainult Eesti Laulu tarvis.»

Foto: Erlend Štaub

Pärast Eesti Laulu lubab bänd veel stuudios salvestada, sest Maria kirjutab lugusid pidevalt, üks lugu sama bändi nime alt tuli välja juba juunikuus.

Valminud on ka kolmas lugu: «Ma arvan, et selle pealkirjaks on «Kõik naised on hullud»,» avaldas solist.

Foto: Viktor Burkivski

Eesti Laulu võistluslugu «Kordumatu» Maria sõnul Eurovisioonile saama ei peagi ning singel ei pea olema võistluslugudest parim. «Meie jaoks on oluline, et etteaste oleks korralik. Me panustame tegelikult kostüümidele, koreograafiale, meeleolule ja positiivsele sõnumile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles