Elu24 video! Kali Briis Band: need kellele meeldisime, on hakanud meid vihkama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid telemajas konkursi Eesti Laul 2015 teise poolfinaali laulude salvestused.  Teiste seas olid kohal eriti värvikate kostüümidega Laura Junson ja Alan Olonen ansamblist Kali Briis Band.

Emotsioone hoiavad bändiliikmed vaos - need jäetakse lava jaoks. Enda konkurentidest peavad Junson ja Olonen parimateks lauljate duosid.

Vastukaja kohta oskab Olonen kohe näite tuua. «Lugesin hiljuti ühest blogist, kus kirjutati, et kõik muud laulud on head, välja arvatud Kali Briis. See oli küll südant soojendav kogemus,» kommenteerib ansambli eestvedaja hiljutist kogemust.

Kali Briis Bandis klahvpille mängiv Laura Junson on tegus ka ühe teise projektiga. Laura Junson & The Jeth andis hiljuti välja albumi ning on hetkel plaadiesitlustuuril. Kali Briis Bandi on võimalik näha juba Tallinn Music Weekil, millest kollektiiv samuti osa võtab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles