Elu24 video! Luisa Värk: meil on nunnu kooslus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid telemajas konkursi Eesti Laul 2015 teise poolfinaali laulude salvestused.  Teiste seas olid kohal Luisa Värk koos taustalaulja Mai Pallinguga.

Luisa esinemisel on lava peale ehitatud suur kiigukomplekt, mis on Eesti toodang. Kiigu kasutamise idee oli juba ammu õhus, kuid teostus võttis veidi aega. Hetkeks mõeldi isegi kasutada laest rippuvaid kiike.

Hetkel on Luisa lindistamas uue plaadi materjali. Millal album välja tuleb, lauljatar veel öelda ei oska - heal juhul saavad fännid uut materjali kuulda juba sellel aastal.

Foto: Erlend Štaub

Sellel aastal Luisat taustavokaaliga toetav Mai Palling on pikemat aega töötanud televisioonis reporterina. Isiklikult meeldib talle rohkem ise intervjuusid läbi viia kui neis osaleda. «Ma ei naudi sotsiaalset tähelepanu,» lisab Palling.

Teistest Eesti Laulul üles astuvates võistlejatest peavad mõlemad neiud parimaks Elina Borni ja Stig Rästat. Veel meeldis Pallingule väga Elephants From Neptune'i esitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles