Kihlveoportaal: Eesti Laulu teise poolfinaali peafavoriidid on Elina Born ja Stig Rästa

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid Telemajas Eesti Laul 2015 2. poolfinaali salvestused. Elina Born ja Stig Rästa
Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid Telemajas Eesti Laul 2015 2. poolfinaali salvestused. Elina Born ja Stig Rästa Foto: Viktor Burkivski

Kihlveoportaali Optibet koefitsientide alusel kogub suure tõenäosusega Eesti Laulu teises poolfinaalis enim publiku ja žürii punkte Elina Borni ja Stig Rästa laul «Goodbye to Yesterday».

Samuti kandideerivad Optibeti analüütikute hinnangul teises poolfinaalis suurimale punktisummale ning omavad seega suuremat tõenäosust pääseda 21. veebruaril peetavale Eesti Laulu finaalkontserdile Daniel Levi looga «Burning Lights», Triin Niitoja ja John4 lauluga «This is Our Choice», Demie ft. Janice looga «Kuum» ning Luisa Värk lauluga «Minu Päike».

Foto: Viktor Burkivski

Optibeti koefitsientide alusel on väikseim võimalus teisest poolfinaalist finaalkontserdile pääseda Kali Briis Bandil, Wilhelmil ning Nimmerschmidtil.

Foto: Viktor Burkivski

Lisainformatsioon ja koefitsiendid on leitavad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles