Koit Toome: üks lugu edasisaajatest oli üllatus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, otsesaade. Koit Toome
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, otsesaade. Koit Toome Foto: Erlend Štaub

14. veebruari õhtul selgusid võistluse Eesti Laul 2015 viimased viis finalisti, kes esinevad 21. veebruaril Nordea Kontserdimajas toimuval finaalkontserdil.

Raadio 2 muusikajuhi Erik Morna sõnul oli väljalangejate seas üllatusi, ta lootis, et drum'n'bass pääseb seekord Eurovisioonile.  «II poolfinaalis ei olnud mul suuri favoriite, kuid enamus neist said lõpuks päris armsaks,» kommenteeris Morna.

Žüriiliikme Koit Toome arvates oli teine poolfinaal tugevam ja ühtlasema tasemega kui esimene. «Üks lugu edasisaajatest oli ka üllatus,» tunnistas Toome.

Televaatajad helistasid teises poolfinaalis 38 000 korda.

Žürii ja televaatajate häälte punktide liitmise tulemusena pääsesid teisest poolfinaalist finaali Elina Born ja Stig Rästa, Triin Niitoja & John4, Kali Briis Band, Daniel Levi ja Luisa Värk.

Esimesest poolfinaalist pääsesid finaali Elisa Kolk, Elephants From Neptune, Robin Juhkental & The Big Bangers, Maia Vahtramäe ja The Blurry Lane.  

Kümne finalisti esinemisjärjekord loositakse välja 16. veebruaril ETV saates «Terevisioon».

Teise poolfinaali žüriisse kuulusid Anneliis Kits, Grete Paia,  Marie Vaigla, Mare Väljataga, Erik Morna, Valner Valme, Alar Kotkas, Sander Mölder, Owe Petersell, Peedu Kass ja Koit Toome.

Žürii lemmikud olid (juhuslikus järjekorras) Daniel Levi, Wilhelm, Elina Born ja Stig Rästa, Kali Briis Band ja NimmerSchmidt.

Vaata teise poolfinaali etteasteid SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles