Poola saadab Eurovisioonile ratastoolis lauljanna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Kuszynska
Monika Kuszynska Foto: MonikaKuszynska

Poola rahvusringhääling TVP teatas, et Poolat esindab tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel Monika Kuszyńska looga «In The Name of Love».

«In The Name of Love» on esimene singel Monika sel aastal ilmuvalt albumilt, vahendab Esctoday. Loost valmis ka poolakeelne versioon pealkirjaga «Obudź się i żyj», kuid Eurovisioonil esitatakse laul inglise keeles.

Laulu sõnad kirjutas Monika ja muusika tema abikaasa Kuba Raczyński.

Monika, kes jäi alakehast halvatuks 2006. aastal juhtunud autoõnnetuse tagajärjel, sai inspiratsiooni tänavuse Eurovisiooni tunnuslausest «Building Bridges» (sildu ehitades).

«Armastuse nimel suudame ületada mistahes takistuse, kas pole? Tänavuse Eurovisiooni tunnuslause sobib suurepäraselt sellega, mida läbi oma laulu öelda tahan. Oma loomingus üritan alati ühendada kaks maailma, mis veel hiljuti tundus võimatu - puudega ja ilma puudeta inimesed. Nendevaheline mõistmise sild muutub iga aastaga tugevamaks. Usun siiralt, et ühel päeval kaovad neid maailmu eraldavad piirid täielikult,» seletas lauljatar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles