Elu24 galerii ja video! Austriat Eurovisioonil esindav ansambel The Makemakes: tihti on rõhk pigem show'l kui muusikal

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austria esindajaks selleaastasel Eurovisiooni lauluvõistlusel Viinis on ansambel The Makemakes, kes esines laupäeval Euroopa Päeva raames kontserdiga Tallinnas Vabaduse väljakul. Elu24 uuris lähemalt, mis bändiga tegemist ja mis emotsioonid enne Eurovisiooni valdavad.

Ansambli The Makemakes solist Dominic "Dodo" Muhrer rääkis Elu24-le, et nad ei ole väga Eurovisioonilik bänd ning tegemist on kolme kutiga, kes teevad rokkbändi.

Eurolugu "I am Yours" räägib muusiku sõnul sõprusest ja selle tähtsusest.

"Olen kuulnud ka teisi eurolugusid ning alati polegi põhirõhk muusikal, vaid pigem show'l," rääkis mees, et nemad lasevad oma loomingul publikuga kõneleda.

Mehe sõnul on siiski veel teisigi häid lugusid ja artiste Eurovisioonil osalemas. "Armastan Guy Sebastiani lugu, ta on Austraaliast ja väga lahe. Itaalia on ka hea, tegemist on maailmakuulsate staaridega." Lisaks meeldib Dominic'ile ka Eesti lugu "Goodbye to Yesterday". "See on ka aeglasem lugu ja väga lahe."

Bändile Eestis olek on meeldinud: "Käisime jalutamas, Tallinn on väike armas linn, meenutab natukene Salzburgi."

"Me oleme päris bänd, me ei lõpeta muusika tegemist ning armastame seda, mida teeme," lisas muusik, et tasub ka sel aastal Austria poolt hääletada.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles