Ennustus: Eesti pääseb Eurovisiooni poolfinaalist kindlalt edasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa ja Elina Born
Stig Rästa ja Elina Born Foto: Marianne Loorents

Eesti suurima ennustusportaali Triobet analüütikud pakuvad Eestile kindlat edasipääsu 19. mail toimuva Eurovisiooni lauluvõistluse esimesest poolifinaalist.

Pakutavad koefitsiendid on selliseid, et Eestit edestab poolfinaalis vaid Venemaa, seljataha jääb Soome, teatas Triobet.

 «Panustades Eesti edasipääsule kümme eurot, saab raha tagasi kolmekordselt ehk 30 eurot. Kõige tagasihoidlikumad võimalused esimesest poolfinaalist edasi pääseda on Moldoval. Panustades Moldova edasipääsule kümme eurot, ja kui Moldova üllatab ning pääseb finaali, saab panustaja raha tagasi 50-kordselt ehk 500 eurot,» selgitas Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusdirektor Kaido Ulejev. 

Teise poolfinaali selged favoriidid on Triobeti analüütikute kinnitusel Rootsi, Sloveenia, Aserbaidžaan ja Norra.

«Kõige kehvemad võimalused on aga San Marinol ja Portugalil, kelle edasipääsuvõimalusi peetakse nii väikeseks, et neile panustades võiks saada kulutatud raha tagasi 90-kordselt: panustades kümme eurot, saaks nende õnnestumise korral tagasi 900 eurot,» rääkis Ulejev.

2015. aasta Eurovisiooni lauluvõistlus on järjekorras 60. See toimub Austrias tänu Conchita Wursti võidule 2014. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Kopenhaagenis. See on teine kord, mil Austria korraldab Eurovisiooni lauluvõistlust – eelmine kord oli 1967. aastal.

 Lauluvõistluse poolfinaalid toimuvad 19. ja 21. mail, finaal 23. mail 2015. Kokku osaleb 40 riiki, kolm riiki rohkem kui eelmisel aastal.

 2015. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusest võtab esmakordselt osa Austraalia. Lisaks naasevad võistlusele Küpros (osales viimati 2013. aastal), Tšehhi (osales viimati 2009. aastal) ja Serbia (osales viimati 2013. aastal). Rahalistel ja poliitilistel põhjustel jääb sel korral eemale Ukraina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles