Elu24 video! Kas Eurovisioonil tasub pressiruumis einestada?

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 ja Postimees saabusid kenasti Viini Eurovision 2015 lauluvõistlust kajastama ning toovad teile värsked uudised kohapealt. Seekord tegime tutvust sellega, mis toitu söövad paljudest maadest kokku tulnud ajakirjanikud.

Eurovisiooni lauluvõistluse suurel pressialal toimub nii mõndagi. Näiteks saab vihtuda ohtralt tööd teha ning selle juurde mitu tassi kohvi ära juua ja kiirelt kõrvale õuna või küpsist krõbistada. Vahepal tasub anda oma ennustushääl riigile, kelle lugu on enda arvates parim - sellest kujuneb ajakirjanike ennustustabel, mis on pidevas muutumises.

Kõigile saabujatele jagati kätte ka veepudelid, et mekkida kiire töö kõrvale kohaliku kraanivett, mis on muide täitsa joodav ja maitseb okeilt.

Kui aga näksidest kõrini saab, tuleb läbi astuda pressialas olevast todukohast, et hamba alla sooja toitu süüa. Vaata videost, kui suure raha eest saab pressialal sooja toitu süüa ja mida pakutakse tasuta näksida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles