Elu24 Eurovisioonil! Ajakirjanike edetabelis on viik: Eesti ja Venemaa võrdselt esikohal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käimas on Eurovision 2015 lauluvõistluse esimese ja teise poolfinaali ennustused ning kõik üritusele akrediteerunud ajakirjanikud saavad seda teha pressikeskuses ning anda hääl just sellele riigile, kes nende arvates võistluse kinni panevad.

Ajakirjanike ennustused Eurovisiooni lauluvõistlusel on suures osas aastast aastasse täppi läinud, tegemist on oma ala proffidega, kes aastaid või aastakümneid kuulsat lauluvõistlust väisanud.

Elu24 tuvastas täna ajaloolise hetke, kui esimese poolfinaali edetabelis saavutasid viigi senised favoriidid Eesti ja Venemaa. Mõlemad kogusid selleks hetkeks fenomenaalsed 374 punkti ning loodame, et Eesti ka aina enam tuult tiibadesse saab.

Suur Eesti loo ja eestlaste fänn ning hispaanlane Luis Manuel rääkis meile lähemalt, kuidas edetabel koostatakse ja kuidas ajakirjanike hääletused tabelisse jõuavad.

Muide, Luis ise on samuti paadunud Elina Borni ning Stig Rästa fänn, tal on koguni nendega koos pildid ette näidata. Inimestena jätsid meie lauljad-muusikud talle sümpaatse ja sugugi mitte üleoleva mulje. Mees on loomulikult kindel, Eesti lugu "Goodbye to Yesterday" jõuab finaali.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles