Elu24 video! Eestlastest Eurovisooni fännid Elina ja Stigi loost: see on kõige parem Eesti laul viimase viie aasta jooksul

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 17.mail avati pidulikult 60.Eurovisiooni lauluvõistlus, kus staarid astusid fännide kaasaelamisel pikale punasele vaibale, et poseerida ja ajakirjanike küsimustele vastata. Paljude fännide seas olid kohal ka mitmed Eestist, teiste seas kaks vahvat vahetusõpilast kodumaalt, kes mõneks ajaks Austriasse kolinud.

Kaks Austrias elavat eestlasest Eurovisiooni lauluvõistluse fänni Hegle-Maris ja Kristin hoiavad Eestile pöialt ning loodavad ainult parimat. "Et saaks finaali kõigepealt ja võiks ju mingi hea koha ka saada, kui mitte esimese," ennustavad neiud Stigi ja Elina loole "Goodbye to Yesterday" pääsemist vähemalt top kolme sekka finaalis.

"Loodan, et sel aastal Eesti võidab, sest meil on super laul. See on minu arust kõige parem Eesti laul viimase viie aasta jooksul vähemalt," rääkis Kristin. Lisaks meeldib talle ka Iisraeli tantsulugu ja Itaalia võimas hitt. "Rootsi on ka sel aastal favoriit."

Vaata videost, mis tervitused edastavad noored fännid Elina ja Stigile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles