Galerii! Eurovisooni esimene peaproov pakkus tehnilisi tõrkeid ja vägevat show'd

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus suurejooneline Eurovisiooni lauluvõistluse esimese poolfinaali peaproov koos publikuga saalis ja saatejuhtidega laval.

Tehniliste apsude kohapealt oli märgata, et saalis suured ekraanid ei tööta nagu peaks ning vahepeal jäi ka laval jooksnud kaameramees kiirelt kaadrisse, lisaks oli kerge segaduse hetk kui saabusid lavale saatejuhid.

Foto: Mihkel Maripuu

Show aga avas võimsalt armastatud eelmise aasta Eurovisiooni võitja Conchita Wurst, kes esitas oma eelmise aasta võiduloo ja seejärel suundus edasi green roomi kaassaatejuhina. Muide, habemega daam suutis vahvalt ka rahvast naerutada, kui kommenteeris, et artistidel on laual kõigest vesi.

Muidu aga sai nautida võimast show'd ja on, mida homme õhtul oodata! Suurepäraselt peaproovis üles astunud ja sooja aplausi osaks saanud Elina ja Stig hullutavad eestlasi seitsmendana. Tõesti, telepilt saab olema palju huvitavam kui saalist vaadates asi tundub.

Seniks aga galeriile pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles