Elu24 Eurovisioonil! Poolfinaali eelne melu pakkus tasuta kallistusi ja Eestit promovat Conchitat

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba täna selgub Viinis toimuval 60.Eurovisiooni lauluvõistlusel, kes pääseb edasi esimesest poolfinaalist laupäevasesse finaali. Elu24 uuris lähemalt, mis toimub Wiener Stadthalle ees ja kas leidub ka Eesti lugu fännavaid inimesi, kes meie edasipääsemisse usuvad.

Leidsime kontserdipaiga eest ohtralt fänne, küll aga ei kohanud sellist melu nagu eelmistel aastatel. Teemakohases riietuses ja lippudega ehitud fännid poseerisid fotograafidele ning laulsid lemmikute lugusid.

Foto: Mihkel Maripuu

Vahvat melu tekitas Kanal 2 reporter Carmen Pritson-Tamme, kes kehastus naiselikuks Conchita Wurstiks ning promos hoolega Eesti lugu. Ilmselt on ta nüüd paljudel järekorras oodanud inimeste selfie'del.

Foto: Mihkel Maripuu

Lisaks pakkusid palju rõõmu tasuta kallistusi jaganud noormehed, kes panid kihama nii pressikeskuse kui ka kontserdisaali ootavad inimesed.

Vaata vahvast galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles