Elu24 video! Kes on stilist Anatoli Eini silmis stiilseimad Eurovisioonil?

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimusid Viinis 60. Eurovisiooni lauluvõistlusel teise poofinaali peaproovid, mis täitsid saali kaasaelavate massidega. Teiste seas nautis elamust ka tuntud stilist ja saatejuht Anatoli Ein, kes nimetas tema silmis stiilseimad ning jagas meiega oma euromuljeid.

"Mul on nii hea meel, et Eesti pääses edasi, see on nii tore lugu. Pressikeskuses ka kõik teavad loo sõnu ja laulavad kaasa," rõõmustas stilist Anatoli kodumaise Ein Elina ja Stigi loo "Goodbye to Yesterday" laupäevasesse finaali pääsemise üle.

Anatoli sõnul on teine poolfinaal väga tugev ning tema silmis on Rootsi lugu väga tugev ning võlub teistsuguse graafikaga.

Foto: Mihkel Maripuu

Võrreldes eelmise aastaga on stilisti sõnul sel aastal lava Eurovisioonil küll väiksem, aga stiilsem. Lisaks saab artist väiksemal laval paremini tähelepanu keskpunktis olla.

Mida arvab stilist Elina ja Stigi lavakostüümidest? "Klassika on koguaeg moes, ükskõik kas on 2015. või 2013. aasta," rääkis Anatoli, et lava kujundus ja loo stiil erineb teiste artistide omast.

Foto: Mihkel Maripuu

Teise poolfinaali stiilseimate artistide hulka loeb mees rootslase Måns Zelmerlöw'i ja lätlase Aminata punases õhtukleidis.

Stilist loodab, et Eesti toob laupäeval võidu koju või saab vähemalt top 3 sekka.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles