Annely Peebo naljakas mälestus: pidin säravalt ütlema «Hello, Europe!» ja jalge vahel kraksus kogu see masinavärk!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Peebo
Annely Peebo Foto: ETV

Laulja Annely Peebo avaldas «Ringvaates» naljaka detaili, mis talle 2002. aasta Eurovisiooni juhtimisest igaveseks meelde jäi.

«Ma ei unusta elus seda tunnet, et kui iga mikrofoniga oli kaasas see väike kastike, neid oli kolm, ja kuhu need siis paigutati nende kitsaste kleitide alla. Sellest rääkida on võibolla natuke inetu, aga jalge vahele ja pepu alla,» naeris Peebo. «See ei lähe mul elus meelest, et kui ma pidin sinna säravalt ette minema ja ütlema «Hello, Europe!» ja jalge vahel kraksus kogu see masinavärk. See oli lihtsalt selline väga ere elamus, mis ei unune iialgi.»

Tegemist oli Annely esimese live-showga ja ta polnud elus varem ühtegi saadet juhtinud.«Selle tõttu oli seal üllatusi, emotsioone ja avastusi palju,» märkis ta.

Eurovisiooni juhtimisest tuli hoolimata eelarvamustest palju kasu.

«Mind tunti rohkem ära ja seda ka Eestis, ütleme, inimesed, kes klassikalise muusika huvilised eriti ei ole. Aga arvati just vastupidist, et kui üks klassikamuusika inimene Eurovisiooni modereerima läheb, võib see ruineerida terve tema karjääri. Aga ei, sellele järgnesid väga põnevad telefonikõned. Dresdenist tuli mulle näitkeks kõne, et «Annely Peebo, me nägime teid televiisorist ja me kutsuks teid hea meelega laulma, aga me vist ei jõua teid enam kinni maksta». Niisugused põnevad reaktsioonid olid küll,» meenutas Peebo.

Foto: ETV
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles